Open Mic -tilaisuus

FISC Open Mike webinaari - Salaus ja kvanttikoneet 21.3. klo 10-11

FISC Open Mike on konsepti, jossa Kyberala ry tarjoaa yrityksille ja kaikille kiinnostuneille mahdollisuuden saada ja jakaa tietoa kyberturvallisuuden ajankohtaisista aiheista. Tapahtumien punainen lanka liittyy toimintaympäristön tapahtumiin, kehityskulkuihin, tieteen ja teknologian de-mystifiointiin digi- ja kyberturvallisuuden alueella. Tapahtumat järjestetään etäyhteyden välityksellä ja niihin osallistuminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

Vuoden 2023 ensimmäisen FISC Open Miken teema on salaus ja kvanttikoneet. Kvanttikoneiden aiheuttamasta uhasta käytössä oleville salausalgoritmeille on keskusteltu paljon ja aihe herättää ymmärrettävästi laajaa huolta sekä kiinnostusta maailmanlaajuisesti. Webinaarissa Suomen parhaat asiantuntijat kertovat ajankohtaisinta faktatietoa kvantti- ja salausteknologioiden nykytilasta ja tulevaisuudennäkymistä.

Webinaarissa esiintyvät Juha Vartiainen (IQM),  Visa Vallivaara (VTT) ja Kimmo Järvinen (Xiphera). Webinaarin juontajana toimii Kyberala ry:n toimitusjohtaja Peter Sund. 

Ilmoittautudu mukaan: https://www.lyyti.fi/reg/FISCopenmike