Digiturva2023

Uusi Digiturvallisuus-messutapahtuma 30.3.2023 yhdistää digiturvapalvelujen tarjoajat, asiakkaat ja opiskelijat sekä uranvaihtajat

Digiturvayritys, tule kohtaamaan tulevaisuuden osaajia sekä uusia ja vanhoja asiakkaita Digiturvallisuus-messutapahtumaan 30.3.2023 Jyväskylään, Paviljonkiin!

Suomen ensimmäinen digiturvallisuusalan messutapahtuma

Digiturvallisuuden johtaminen on tänä päivänä välttämätöntä kaikissa yrityksissä. Alalta on puuttunut oma yhteinen tapahtumafoorumi, mutta nyt tähän on tullut muutos. 30.3.2023 Jyväskylässä järjestetään Suomen ensimmäinen digiturvallisuusalan messutapahtuma: Digiturvallisuus 2023. Messutapahtuman järjestävät Jyväskylän Messut, Finnish Information Security Cluster FISC, Digi- ja väestötietovirasto, Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja Business Jyväskylä.

Digiturvayritysten palvelut esillä messutapahtumassa

Tervetuloa Digiturvallisuus-tapahtumaan kertomaan palveluistanne uusille potentiaalisille asiakasyrityksille, jotka etsivät ratkaisuja digiturvallisuuden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tapahtumaan osallistuu noin 2000−3000 kävijää. Tapahtuma on maksuton.

Digiturvallisuus 2023 -messutapahtumassa:

⭐ Löydät uusia liidejä ja asiakkaita

⭐ Vahvistat asiakassuhteitanne

⭐ Vankistat markkina-asemaanne

⭐ Pysyt ajan tasalla trendeistä ja uutuuksista alalla

⭐ Luot yhteistyömahdollisuuksia alan opiskelijoiden kanssa

⭐ Tavoitat digiturva-alasta kiinnostuneita uravaihtajia

⭐ Kohtaat alan opiskelijoita ja löydät uusia osaajia yritykseesi

Tule näytteilleasettajaksi Digiturvallisuus 2023 -messuille!

Tähän alan merkittävimpään tapahtumaan kannattaa ehdottomasti myös teidän yrityksen tulla mukaan! Tarjoamme näyttelypakettia, joka tarjoaa teille hyvän näkyvyyden messuilla:
 

Näyttelypaikka

Tarjolla on neljä eri kokoista osastovaihtoehtoa. Näyttelypaikan rakenteet ja kalusteet, sähkö, nettiyhteys sekä näyttöruutu sisältyvät pakettiin. L- ja XL-osastoihin sisältyy tietoiskuaika luentolavalla. Kaikilla näytteilleasettajilla on mahdollisuus kertoa uramahdollisuuksista uratorilla.

Lisätietoa näyttelypaikoista löydät täältä: https://www.paviljonki.fi/messut/digiturvallisuus/naytteilleasettajille/nayttelypaikan-varaus/

Pyydä tarjous osastopaikasta lomakkeella tai ota yhteyttä:

Matti Kuosmanen
Puh. 050 337 8730
matti.kuosmanen@paviljonki.fi

Uratori

Tapahtuma-alueella on Uratori, jossa teillä on mahdollisuus esitellä tarjontaanne veloituksetta. Yrityksenne saa 5 minuutin puheenvuoron, jonka jälkeen voitte siirtyä kiinnostuneiden kanssa lähipöytiin keskustelemaan lisää aiheesta.

Uratorilta löytyy myös mahdollisuuksien seinä, jossa voit esitellä yrityksesi tarjoamia uramahdollisuuksia, kuten avoimia työpaikkoja, harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaiheita.

Seuraa meitä somessa

Ota messut suunnitelmiisi ja nappaa tapahtuman Linked In -somekanava seurantaan:
https://www.linkedin.com/showcase/digiturvallisuus-tapahtuma/