Kyberala murroksessa -webinaari 10.6.2024 klo 12.30-14.30

Kutsu: Atomia pienempää tietoturvallisuutta – Kvanttiaika tulee, olemmeko valmiita? -webinaari

Miten kehitteillä oleva kvanttiteknologia vaikuttaa kyberturvallisuuteen? Millaisia uhkia, mutta myös mahdollisuuksia kvantti tarjoaa kyberturvallisuuden kehittämiseen ja uhkiin vastaamiseen? Miten viranomaisissa ja yrityksissä ollaan valmistauduttu kvanttiaikaan?

Muun muassa näitä kysymyksiä pohditaan Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen, Huoltovarmuuskeskuksen ja Kyberala ry:n järjestämässä webinaarissa. Tilaisuudessa lähestytään kvanttiteknologioita kyberturvallisuudessa sekä viranomaisten, yritysten että myös tutkimuksen näkökulmasta. Webinaarissa julkistetaan Digipoolin tuore kvanttiselvitys. Puhujina tilaisuudessa ovat mm. SSH Fellow Suvi Lampila SSH Communications Security Oyj:stä, Vice President (Defence and Security) Jouni Flyktman IQM Quantum Computersilta ja Lead Petri Puhakainen VTT:ltä. Tilaisuuden juontajana toimii toimitusjohtaja Peter Sund Kyberala ry:stä.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan: https://www.traficom.fi/fi/kyberala-murroksessa-webinaari-1062024

Webinaari järjestetään 10.6. klo 12.30–14.30 ja se on osa kyberalan muutoksia tarkastelevaa Traficomin, Huoltovarmuuskeskuksen ja Kyberala ry:n webinaarisarjaa. Webinaarisarjan edellinen tekoälyä käsitellyt tilaisuus järjestettiin 11.4.2024 ja sen tallenteeseen voit tutustua Traficomin Youtube-kanavalla. Ensimmäinen kyberalan sääntelyä käsitellyt seminaari järjestettiin tammikuussa (tallenne). 

Vuoden 2024 aikana sarjassa tutustutaan niin teknologiseen kehitykseen kuin myös sääntelyn muutoksiin kyberalalla. Seminaarisarjan tulevat tapahtumat, teemat ja puhujat julkaistaan Kyberturvallisuuskeskuksen verkkosivuilla.

Tervetuloa mukaan!

Traficomin Kyberturvallisuuskeskus, Huoltovarmuuskeskus ja Kyberala ry