cyber

Kutsu Digiturvaviikolle 10.-14.10.2022

12.9.2022 klo 12.39
Virtuaalinen teemaviikko tuo lokakuussa digitaalisen turvallisuuden ajankohtaiset asiat työpaikoille ympäri Suomen ja tarjoaa käytännön keinoja digiturvallisuuden parantamiseen johtajille, digiturvan asiantuntijoille ja organisaatioiden koko henkilöstölle. Ohjelmassa on tuoretta ja näkemyksellistä keskustelua Suomen johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Viikon teema on: Digiturva on tekoja! Jo pienetkin toimenpiteet tekevät arjesta digiturvallisemman meille kaikille. Digiturvaviikolla kannustamme tekoihin ja autamme toteuttamaan niitä koko viikon ajan. Tavoitteena on, että viikon opit tulevat osaksi arkea ja normaalia toimintaa myös jatkossa.

Viime vuonna 300 organisaatiota ympäri Suomen ilmoittautui mukaan viikolle. Osallistuminen on tänäkin vuonna helppoa: pohtikaa, mikä on teidän digiturvatekonne ja ilmoittautukaa mukaan osoitteessa: dvv.fi/digiturvaviikko. Päivittyvän ohjelman löydätte samasta osoitteesta. Lisää vinkkejä osallistumiseen saa ennakkotilaisuudessa ma 3.10. klo 10–11.

Kyberala ry:n jäsenet voivat tuoda toimintaansa esille Digiturvaviikon yhteydessä ilmoittautumalla myös mukaan ja ilmaisemaan hyviä tekoja omasta näkökulmastaan kampanjassa sekä SOME:ssa Digiturvaviikon tunnisteella (#digiturvaviikko) ja ”#kyberturvallisuus” -tunnisteella.

Kolmatta kertaa järjestettävän Digiturvaviikon toteuttamisesta vastaa Digi- ja väestötietovirasto. Perjantain 14.10. ohjelma järjestetään yhteistyössä liikenne- ja viestintäministeriön kanssa.